Тимошенко не хоче на фронт, з якого може не повернутися

П'ятниця, 3 квітня 2009, 23:45

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко висловилася проти проведення будь-яких дострокових виборів.

Про це вона сказала в ефірі Шустер Live.

"Які вже дострокові президентські вибори, коли парламент 401 голосом проголосував за строкові президентські вибори 25 жовтня. Які вже дострокові вибори, якщо до 25 жовтня залишилося рівно часу на планову виборчу кампанію. Куди раніше, завтра? Не можна по Конституції", - заявила Тимошенко.

"В Конституції чітко записано, що за півроку до президентських виборів не можна призначати дострокові парламентські вибори. І вже у суботу стікає останній день, коли можна призначити парламентські вибори", - нагадала прем’єр.

Вона закликала "не вводити суспільство в оману, коли вже призначені строкові президентські вибори, які всіх влаштовують, і неможливо по Конституції проводити парламентські вибори".

"Уявіть собі, що коли всі мають сидіти на місцях і кожен день реагувати на виклики кризи, всі депутати, всі міністри, всі політики пішли на фронт, з якого невідомо хто повернеться", - зазначила Тимошенко.

"Я виборів ніколи не боюсь, і ми завжди на них ходимо", - наголосила прем’єр.

Як відомо, раніше БЮТ відмовився приймати участь у виборах до Тернопільської облради.

У жовтні 2008 року Кабмін відмовився виділити кошти на фінансування дострокових виборів парламенту, які були призначені президентом 8 жовтня 2008 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування