Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко не збирається претендувати на крісло Ющенка

Субота, 4 квітня 2009, 13:59

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не збирається балотуватися в президенти під час майбутньої кампанії.

Про це він заявив під час прес-конференції у рамках IX з'їзду партії "Вперед, Україно!".

"Я вважаю, що є багато досвідчених кандидатів на цю посаду. А політичних клоунів, які збираються набрати на цьому політичні очки, достатньо і без мене", - заявив Луценко.

За словами міністра, він розуміє, що таке висування могло б додати очки будь-якій політичній силі, але "не збирається бути розмінною монетою у цій грі".

При цьому Луценко заявив, що візьме участь у президентській кампанії в ролі "рядового виборця і, можливо, нерядового агітатора".

На запитання, кого він має намір підтримати на виборах президента, Луценко відповів, що це буде кандидат, який представить "перевірену часом і конкретними справами команду".

"Іти знову в компанію з "любими друзями" я не маю наміру", - заявив міністр.

Серед можливих кандидатів, яких підтримає міністр, Луценко назвав "перш за все Юлію Тимошенко, Арсенія Яценюка та Анатолія Гриценка".

Крім того, Луценко зауважив, що він схиляється до обрання президента в парламенті.

"Можливо, я зараз зазіхаю на демократію, але я бачу, що ми крок за кроком йдемо в руїни", - заявив міністр.

Він також не виключив, що в разі проведення наступної президентської кампанії Україна може отримати трьох кандидатів в президенти:

"Одного, який виграв у судах, другого, якого визнала ЦВК, і третього, який не визнав результати виборів. І тоді я всі їхні портрети повішу у себе в кабінеті і не знатиму, що робити".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування