Луценко каже, що він не Герман, щоб вірити в "тернопільське диво"

Неділя, 5 квітня 2009, 19:25

Міністерство внутрішніх справ перевірить, чи не було фальсифікацій на виборах в Тернопільську обласну раду.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє прес-служба Народної самооборони.

На його думку, дуже неправдоподібно на цих виборах виглядає високий відсоток голосів за Партію регіонів, яка у західних областях України традиційно непопулярна.

"Скажіть мені, хто в здоровому глузді повірить, що в чотирьох районах Тернопільської області Партія регіонів набрала перше місце? В це може повірити хіба що Янукович, ну, можливо, ще Ганна Герман!", - сказав міністр.

"Я вам даю гарантію, що ми звіримо списки виборців, які отримали бюлетені, і їх підписи з підписами у паспортних столах. Ми побачимо відповідь на це "тернопільське диво" Партії регіонів, ЄЦ і іже з ними", - наголосив Луценко.

Він зазначив, що не можна закривати очі на подібні порушення, тому що вони можуть призвести до більш серйозних наслідків.

"Тернопільські вибори — це дзеркало українського політичного театру абсурду, який останнім часом ми спостерігаємо", - сказав міністр.

"Тернопільські вибори свідчать про те, що в ході виборів президента ми можемо отримати не одного президента. Один — буде оголошений в судах, другий — по рішенню ЦВК, а третій — заявить, що вибори не відбулися", - додав Луценко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування