БЮТ побачив нову змову Ющенка і Януковича проти Тимошенко

Вівторок, 7 квітня 2009, 11:22

В БЮТ переконані, що президент та Партія Регіонів роблять все, щоб відправити уряд Тимошенко у відставку.

Про це йдеться в заяві заступника голови фракції БЮТ Андрія Кожемякіна.

Він нагадує, що 6 квітня Верховна Рада не змогла подолати вето президента на проект закону "Про Фонд державного майна України".

Без цього закону, на переконання депутата, в сучасних умовах неможливо ефективно здійснювати програму приватизації, а сам фонд, фактично перебуває в ручному управлінні президента.

"Незважаючи на те, що Верховна рада врахувала усі поправки президента і прийняла закон у другому читанні ще 4 лютого цього року, Віктор Ющенко знову наклав вето і вніс поправки, які простою мовою неможливо сформулювати", – додав Кожемякін.

Депутат також відзначив, що Партія регіонів відмовилась давати голоси на подолання вето на цей закон.

"Не існує жодних сумнівів, що штучним блокуванням прийняття закону про Фонд держмайна президент та Партія Регіонів намагаються, не дати реалізувати антикризову програму Уряду Юлії Тимошенко", - заявив бютівець.

За його словами, скоординовані дії президента Ющенка та Партії Регіонів мають спільну мету: позбавити уряд додаткових джерел надходжень до державного бюджету, унеможливити наповнення стабілізаційного фонду, а відтак, вчасно виплачувати зарплати і пенсії, ефективно боротися з наслідками економічної кризи.

"Президент та Партія Регіонів готові пожертвувати економічною безпекою України, поставити на грань виживання населення України, роблять все для того, щоб відправити уряд Тимошенко у відставку", - наголосив Кожемякін.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування