Губернатор зістрибнув з потягу Балоги до покарання

Вівторок, 7 квітня 2009, 11:50

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар вийшов з лав партії "Єдиний центр".

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на  Управління преси та інформації Дніпропетровської облдержадміністрації.

За інформацією управління, Бондар вважає за необхідне об’єднатись прагматичним політикам заради подолання економічної і політичної кризи в країні.

Він переконаний, що головним стовпом навколо якого сьогодні можливо об’єднатись, є президент України Віктор Ющенко.

"Я реально оцінюю власні справи, поступки і поточну ситуацію. Для того, щоб не викликати подальшу дискусію щодо моїх поглядів на реальний стан справ, вважаю за необхідне вийти з партії "Єдиний Центр". Впевнений, що глава держави підтримає таке рішення", - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації.

Як відомо, 3 квітня ц. р. президія та політична рада партії "Єдиний центр" прийняла рішення звільнити з посади заступника голови партії голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Бондаря та заслухати питання щодо подальшого його перебування у лавах "Єдиного центру" на наступному засіданні президії партії.

Як повідомили у прес-службі "Єдиного центру", таке рішення було прийнято за результатом розгляду публічних заяв заступників голови партії Бондаря та голови Севастопольської міської адміністрації Сергія Куніцина, які були зроблені ними у засобах масової інформації.

Щодо Куніцина було прийнято рішення про перенесення розгляду даного питання на наступне засідання президії "Єдиного центру".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування