Ющенко не дасть декому поділити країну на двох

Вівторок, 7 квітня 2009, 15:34

Президент Віктор Ющенко заперечує, що запропоновані ним "кардинальні політичні рішення" щодо змін Конституції є несвоєчасними у період економічної кризи.

Про це він заявив в рамках робочої поїздки до Одеської області в інтерв'ю журналістам регіональних засобів масової інформації, повідомляє прес-служба президента.

За його словами, навпаки, у кризовий час у суспільстві формується усвідомлена готовність адекватно дати відповідь на кризові виклики.

"Це час змінюватися. Іншої нагоди у нас не буде", - сказав Ющенко. Водночас він зауважив, що розуміє, що чинна влада не підтримає ті зміни, які він запропонував.

"Що стосується так званого політикуму, який представляє чинну владу, то, думаю, скоріш за все, він мене не підтримає", - вважає президент, пояснивши це тим, що запропоновані ним зміни утвердять нові принципи формування влади.

"Принципи принесуть нову якість, а нова якість принесе нових людей", - сказав президент.

Водночас, він висловив упевненість в успішній реалізації його ініціатив.

"Я не заграю з людьми. Те, що я говорю, - це персональний інтерес кожної людини. Моя місія - сформувати кроки, які треба зробити для того, щоб ми мали нормальну публічну владу", - сказав президент, зазначивши, що у своїх пропозиціях використовував досвід інших країн, у тому числі країн-сусідів.

Ющенко упевнений, що суспільство підтримає ті зміни, які він запропонував, і буде партнером у їх здійсненні. А повернути рух нашої країни у зворотному від європейських демократичних стандартів напрямку нікому не вдасться.

"Переконаний, країну поділити на двох не вдасться. Обирати президента в парламенті не вдасться", - сказав президент.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News