Керівництво Нацради іде у відставку. Бо нема чим платити за світло і телефон?

Середа, 8 квітня 2009, 16:46

Заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ігор Курус подав у відставку слідом за своїм керівником Віталієм Шевченком.

Про це він повідомив в ході інтернет-конференції на порталі Ліга.net.

"...Сьогодні було подано дві заяви про відставку з посад. Другу заяву написав я. Мені здається, що Національна рада зараз має шанс "перезавантажитись", - сказав Курус.

"Сподіваюся, що члени Національної ради, які займуть посади голови ради і його першого заступника, зможуть усунути ті помилки, які були допущені протягом останнього часу", - додав він.

Коментуючи відставку Шевченка, Курус заявив: "Я думаю, 5 років, які Віталій Федорович очолює Нацраду - це час досить тривалий, і в нинішній ситуації, коли Національна рада недофінансірована, коли немає можливості оплатити, скажімо, телефон, світло і т.п., це, напевно, викликає певний дискомфорт у роботі".

"Додатковим фактором, який міг підштовхнути Шевченка до такого рішення, може бути слабка підтримка з боку колег", - додав він.

"Посада голови Національної ради або заступників - це не просто крісло, на якому ти сидиш і з висоти дивишся на те, як хтось там бігає. Це величезна відповідальність, в першу чергу адміністративна", - зазначив Курус.

Як відомо, раніше Шевченко повідомив про свій намір піти у відставку, не пояснивши при цьому причин такого кроку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування