Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров готується до тортур Тимошенко - грошей немає

Середа, 8 квітня 2009, 17:05

Темпи нарощування заборгованості з виплати заробітної плати військовим у II кварталі 2009 року будуть проходити на рівні 3-4 млн. грн на тиждень, прогнозує міністр оборони України Юрій Єхануров.

"На другий квартал нам виділять десь 17 млн. грн .... а необхідно 200 млн. грн в квартал. Таким чином, нарощування боргів по заробітній платі поки що буде йти в темпі в 3-4 млн. грн на тиждень" , - сказав міністр на брифінгу в середу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Єхануров також підкреслив, що близько 2/3 боргів, які на сьогоднішній день існують у Міністерства оборони України з виплати заробітних плат, знаходяться в підприємствах, які займаються модернізацією та ремонтом техніки озброєння.

"Міністерство оборони має підприємства, які працюють за рахунок військового бюджету ... саме ці підприємства становлять понад 2/3 боргів, які у нас сьогодні є з виплат заробітних плат. Ми зараз шукаємо для цих підприємств замовників у інших державах, тому що на перший квартал поточного року наша держава для цих підприємств виділила нуль", - заявив міністр.

Як відомо, прем'єр Тимошенко обіцяла "спустити шкуру" з міністрів, які не ліквідують заборгованість по зарплаті у своїх галузях до середини квітня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування