Лідер НУ-НС просить Ющенка вплинути на своїх

Середа, 8 квітня 2009, 22:03

Лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко звернувся до президента Віктора Ющенка з проханням закликати частину фракції, "на яку він впливає", підтримати два антикризові законопроекти.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"У вівторок буде голосування двох законопроектів, які збалансують Пенсійний фонд, і збалансують бюджет Нафтогазу. Я хотів би, щоби президент звернувся до тієї частини фракції НУ-НС, на яку він впливає: як раз їх голосів не вистачає, щоб це проголосувати", - заявив Мартиненко.

Відповідаючи на питання, коли буде наступний з'їзд партії Наша Україна, він зазначив: "Все залежить від президента".

"Президент збирав залишки президії Нашої України і проводив певну нараду, де доручив Роману Безсмертному займатися партійними питаннями", - повідомив депутат.

На його думку, "Нашу Україну треба відпускати у вільне плавання".

"Віктор Андрійович повинен сприймати її не як свою власність, а як політичну партію, яка має своє майбутнє", - вважає Мартиненко.

"Наша Україна, як фракція, дуже складна. На сьогоднішній день 11 партій, які є у складі НУ-НС плюс рух, який очолює В’ячеслав Кириленко, тому прогнозувати розвиток кожної з цих партій дуже складно", - сказав він.

На питання, чи забере депутат від НУ-НС В’ячеслав Кириленко частину фракції, для розбудови проекту "За Україну", Мартиненко наголосив: "Для того, щоб розбудовувати проект не треба нічого ні забирати, ні додавати від фракції НУ-НС. Треба просто розбудовувати проект".

На питання, що на думку Мартиненко буде з партією Єдиний центр, з лав якої вийшов губернатор Дніпропетровської області Віктор Бондар і закликав до формування нової політичної сили, він сказав: "Це один з тих проектів, який є наслідком історії нашого минулого політикуму".

"При президенті завжди було модно створювати якісь партії, раніше СДПУ(О), зараз виник ЄЦ. Ці партії не мали минулого, не мають сьогодення і не будуть мати майбутнього", - переконаний Мартиненко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News