Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко кинувся захищати журналістів

Четвер, 9 квітня 2009, 21:21

Віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко ініціюватиме заборону перевірок засобів масової інформації різними контролюючими органами у період передвиборчої кампанії.

Про це Томенко заявив під час запису телепрограми на каналі РТБ Рівненської обласної держтелерадіо компанії, повідомляє УНІАН.

За словами віце-спікера, ЗМІ не повинні стати заручниками політичної боротьби в Україні під час виборчої кампанії, хоча різні політичні та олігархічні групи намагатимуться отримати вигоду для себе у цій ситуації.

"Складається враження, що багато впливових фінансово-політичних груп хочуть скористатися з перехідного періоду в України для того, щоб монополізувати свій вплив на медійно-інформаційному ринку", – сказав Томенко.

Ще одним із важливих завдань у цьому плані для народних депутатів і громадськості, на думку Томенка, є запровадження мораторію на будь-які рішення, що стосуються розподілу або перерозподілу частот, передбачених для розвитку цифрового телемовлення.

У зв’язку з цим Верховна Рада планує звернутися до Нацради з питань телебачення та радіомовлення і уряду із проханням не ухвалювати на цей період рішень щодо перерозподілу частотного ресурсу і проектів, пов’язаних із цифровим мовленням.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування