Для міліції витівки анархістів не особливий інцидент

П'ятниця, 1 травня 2009, 15:07

У Києві без особливих інцидентів завершилися всі акції, присвячені Міжнародному дню трудящих, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у Центрі громадських зв'язків ГУ МВС України в Києві.

"Незважаючи на провокаційні спроби (кидання шашок перед колоною ПСПУ, а також розкидання фаєрами і димовими шашками в акції ультралівих) міліції вдалося запобігти будь-яким інцидентам", - підкреслили в ЦГЗ.

Як передає кореспондент агентства, акція анархістів і антифашистів закінчилася мітингом біля будинку Київської міськадміністрації, де звучали заклики до революції й об'єднанню проти дій влади.

У той же час у міліції не називають загальну кількість учасників усіх першотравневих акцій.

Тим часом, як передає кореспондент агентства, співробітники міліції оточили марш ультралівих організацій Києва в районі бульвару Шевченка, які планували пройти від станції метро "Арсенальна", через Хрещатик до парку Шевченка. У групі учасників акції - близько 300 осіб. В оточенні знаходиться близько 10 українських і закордонних журналістів.

На даний момент в оточенні міліції учасники акції повертаються до станції метро "Театральна".

Раніше в парку Шевченка була заявлена акція правих сил. Представники міліції намагаються не допустити інцидентів між активістами різних політичних сил.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування