На Поліссі не можуть погасити 500 гектарів пожежі

П'ятниця, 1 травня 2009, 17:39

Біля села Копище Олевського району Житомирщини, на території Поліського природного заповідника, триває ліквідація лісової пожежі, локалізованої 29 квітня на площі 550 гектарів.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, для боротьби з вогнем був задіяний протипожежний вертоліт МНС. На ліквідації пожежі працюють 151 чоловік і 28 одиниць техніки, у тому числі 73 рятувальники, 17 одиниць техніки

Водночас, у Лугинському та Овруцькому районах Житомирщини рятувальники та авіація МНС, працівники лісгоспів і місцеве населення ліквідовують окремі осередки пожеж у змішаному лісі (територія належить до Озерянської селищної ради).

Тут працюють 184 людини і 7 одиниць техніки, у тому числі 12 рятувальників, 3 одиниці техніки та вертоліт Мі-8 МНС; від Держлісгоспу – 7 чоловік і 1 одиниця техніки, а також 150 місцевих жителів.

Також триває ліквідація пожежі змішаного лісу біля села Червоносілка Овруцького району Житомирщини, на території Словечанського державного лісового господарства. На ліквідації пожежі працюють 104 людини та 6 одиниць техніки, у тому числі 13 рятувальників, 2 одиниці техніки та вертоліт Мі-8 МНС.

На місцях перебувають опергрупи Головного облуправління МН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування