Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Тягнибока, Корчинського і "наркомани" влаштували шоу з димовими шашками

Субота, 2 травня 2009, 15:37

У суботу в Києві пройшла акція "Марш свободи", спрямована, за запевненням організаторів, проти наркокорупції.

Як передає "Інтерфакс-Україна", на початку Хрещатика біля Європейської площі зібралося близько 50 учасників "Маршу".

Акція проходила під гаслом "Легалізуй себе", її учасники тримали прапори, які нагадують "символіку растаманів". Вони роздавали перехожим пакети з зображенням марихуани, а також коробки з-під цигарок.

Як заявив організатор акції Тарас Ратушний, акція не спрямована на легалізацію наркотиків, в тому числі і легких, вона спрямована на боротьбу з наркоррупцією, заборону реклами алкоголю та тютюну.

"На нинішньому етапі легалізувати наркотики не можна", - сказав він, додавши, що акція спрямована на те, щоб домогтися проведення парламентських слухань з політики державної влади щодо алкоголю, тютюну, наркокорупції.

Водночас неподалік, через вул. Трьохсвятительську, пройшла акція ВО "Свобода", спрямована проти "Маршу свободи", в якій взяли участь близько ста прихильників цієї організації.

Більше 100 міліціонерів локалізували обидві акції, не даючи виникнути сутичкам.

Міліція затримала кілька прихильників ВО "Свобода" які спробували прорватися через міліцейське оточення до учасників "Маршу свободи".

Водночас, як підкреслює прес-служба ВО "Свобода", члени організації зупинили "малочисельний шабаш укурків, заблокувавши їхній рух ще на Європейській площі".

"Показово, що на акції наркоманів було помічено наближеного до Черновецького Казбека Бектурсунова", - йдеться в повідомленні.

Водночас прес-служба "Братства" повідомляє, що у суботу "невідомі Християни закидали димовими шашками "марш" на підтримку содомського гріха та наркоманії".

"Інцидент відбувся на Європейській площі. Близько 15:00 з різних боків до місця зібрання збоченців та богохульників з невеликими інтервалами часу полетіло близько семи саморобних димогенеруючих пристроїв. Затримано одного активіста Братства", - сказано у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування