Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичці спробують знову вибити у Тимошенко програму

Середа, 6 травня 2009, 20:19

Засідання погоджувальної ради відбудеться у вівторок, перед початком пленарного засідання, повідомив перший віце-спікер Олександр Лавринович.

"Засідання погоджувальної ради заплановано на 9.00 12 травня", – сказав він.

Лавринович нагадав, що повістка пленарних засідань готується на підставі пропозицій парламентських комітетів, передає Обком з посиланням на Інтерфакс.

У той же час перший віце-спікер зазначив, що Партія регіонів має намір винести на обговорення погоджувальної ради питання про необхідність розгляду в парламенті програми дій уряду щодо подолання фінансової кризи.

"У політичному плані ми винесемо знову питання про те, що нам необхідно бачити план дій уряду і парламентської більшості, якщо він існує, про те, як має Україна виходити з усеосяжної кризи, у якому вона знаходиться, з економічної і фінансової кризи", - сказав він.

"І забезпечення цього відповідними нормами державного бюджету. Думаю, це питання стало не менш актуальним за час після останнього пленарного засідання", – підкреслив Лавринович.

Відповідаючи на питання про те, чи знаходиться в Раді проект антикризової програми уряду, про яку розповідає прем'єр-міністр Юлія Тимошенко у відеороліку, трансльованому по телебаченню, він зазначив, що незнайомий з подібним документом.

"Я, звичайно, був би дуже радий, якби була можливість побачити антикризову програму уряду... Але я бачив методи роботи Юлії Володимирівни. І можу із сумом констатувати, що реальна робота з рішення існуючих проблем і перспективного розвитку підмінюються постійною політичною кампанією", - сказало він.

"Я не думаю, що це на тривалий час може дарувати симпатії українців діючому прем'єр-міністрові", – резюмував політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування