Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Дніпропетровську загинули 10 осіб. Тимошенко скликає підлеглих

Четвер, 7 травня 2009, 10:34

У Дніпропетровську через пожежу в залі ігрових автоматів на проспекті Гагаріна, 127, яка сталася в четвер о 00.45, загинули 10 осіб, ще 10 постраждали, прем’єр скликає з цього питання позачергове засідання уряду.

Про це в четвер повідомляє УНІАН з посиланням на представника Головного управління МНС в Дніпропетровській області.

За даними прокуратури, одна людина з числа постраждалих внаслідок пожежі померла по дорозі до лікарні.
Раніще повідомлялося, що в результаті пожежі загинули 9 осіб, ще 11 постраждали.

Шістьох постраждалих із опіками госпіталізовано до опікового центру 2-ї міської лікарні, решту 5 - із отруєнням чадним газом до лікарні ім. Мечникова.

За словами представника ГУ МВС, попередньо відомо, що перед пожежею на місці трагедії почувся "хлопок".

Зал ігрових автоматів площею 80 метрів квадратних розташований на першому поверсі 5-поверхового житлового будинку. Пожежею пошкоджені 60 гральних автоматів та внутрішнє оздоблення приміщення.

Жовтневий райвідділ міліції Дніпропетровська порушив кримінальну справу за фактом недотримання вимог пожежної безпеки в залі ігрових автоматів.

Наразі попередня версія пожежі - несправність одного з гральних автоматів, однак розглядаються й інші версії, зазначили в ДГЗ.

До Дніпропетровська вилетів заступник міністра МВС Олександр САВЧЕНКО. Він очолить слідчо-оперативну групу з розслідування причин трагедії.

Також через йцей інцидент, в четвер о 15.00 відбудеться позачергове засідання Кабінету міністрів України, повідомила прес-секретар прем`єр-міністра Марина Сорока.

За її словами, на засіданні планується розглянути питання про виділення коштів сім`ям загиблих і постраждалим в результаті пожежі в Дніпропетровську, а також сім`ям загиблих і постраждалих гірників на шахті "Новодзержинська" в Донецькій області.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування