Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковиці вимагають у Тимошенко і Ющенка голову Луценка

Четвер, 7 травня 2009, 12:32

Партія регіонів закликає прем'єра Юлію Тимошенко та президента Віктора Ющенка негайно відправити у відставку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це йдеться у заяві партії, поширеній прес-службою в четвер.

"Ганебний скандал, спровокований на території західної держави п’яним міністром внутрішніх справ, – це безпрецедентний випадок, який дуже негативно вплинув на імідж України в світі", - йдеться в заяві.

"Очевидно, що своє слово тут має сказати і парламент. Ганебний випадок з міністром Луценком повинен знайти відповідну оцінку Верховної Ради", - зазначається в повідомленні.

"Фракція Партії регіонів у парламенті закликає всі фракції Верховної Ради, всіх депутатів дати рішучу відсіч таким високопосадовцям, які наносять непоправної шкоди іміджу України, ганьблять нашу країну та наш народ", - наголошує прес-служба.

Також в документі зазначається, що "випадок з українським міністром внутрішніх справ, побиття ним в стані алкогольного угару німецьких поліцейських – це не особиста справа Юрія Луценка".

"У випадку з Юрієм Луценком не можна чекати аж до наступних виборів. Поведінка цієї людини стала суспільно небезпечною, не передбачуваною. Невідомо, що може ще збрести в голову п’яному міністрові внутрішніх справ. Його треба негайно відсторонити від виконання обов’язків і відправити у відставку", - наголошується в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...