Литвин думає, що "дебош" Луценка буде гарячою темою у Раді

П'ятниця, 8 травня 2009, 12:19

Інцидент з міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком буде "гарячою темою" у Верховній Раді наступного пленарного тижня (з 12 по 15 травня).

Таку думку в інтерв`ю журналістам висловив голова парламенту Володимир Литвин, повідомляє УНІАН.

Разом із тим він вважає, що парламент має "отримати офіційну інформацію" і лише на її підставі робити "певні висновки", якщо на цьому наполягатимуть окремі депутати або фракції.

Литвин зазначив, що запропонує парламенту у вівторок, 12 травня, з 14.00 до 16.00 провести консультації щодо кадрових питань. За його словами, це необхідно буде зробити, "щоб не була зірвана робота Верховної Ради".

Литвин підкреслив, що наступного тижня у парламенті передбачається розглянути більш як 100 питань, і ці питання є невідкладними.

Як відомо, 5 травня іноземні ЗМІ повідомили, що Луценко 4 травня провів півдня у відділку поліції аеропорту Франкфурта-на-Майні. За даними видання, міністра в стані сильного алкогольного сп`яніння затримали після сварки з правоохоронцями.

Раніше Партія регіонів закликала прем'єра Юлію Тимошенко та президента Віктора Ющенка негайно відправити у відставку Луценка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування