Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко на Хмельниччині брав участь у перепохованні

П'ятниця, 8 травня 2009, 14:55

Президент Віктор Ющенко у місті Славута Хмельницької області на Міжнародному кладовищі "Поле пам'яті" взяв участь у церемонії перепоховання останків військовополонених, полеглих у Другій світовій війні – жертв фашистських концтаборів.

У заході взяли участь ветерани Другої світової війни, міністр оборони Юрій Єхануров, заступник глави секретаріату президента Роман Безсмертний, начальник Генштабу - Головнокомандувач Збройних Сил Кириченко та інші представники влади, збройних сил, громадських організацій, релігійних конфесій.

Глава держави та учасники заходу вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали до центрального монументу Меморіалу вінки та квіти, повідомляє прес-служба президента.

У рамках заходу за воїнами, загиблими у фашистських концтаборах, представниками різних релігійних конфесій була відслужена панахида.

Реклама:

Після проведення панахиди в братську могилу були опущені останні шість домовин з останками загиблих.

Учасники церемонії віддали останні почесті загиблим воїнам та кинули до братської могили по жмені землі. Церемонія завершилася виконанням державного гімну, що супроводжував військовий салют, та маршем воїнів почесної варти.

У церемонії перепоховання взяли участь близько 2,5 тисяч місцевих жителів.

ВІДЕО ДНЯ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування