Оніщук обіцяє прозвітувати з задоволенням

Вівторок, 2 червня 2009, 00:15

Міністр юстиції Микола Оніщук заперечує звинувачення у корупційних зловживаннях у діяльності Мінюсту.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

Коментуючи пояснювальну записку до проекту постанови про звільнення міністра юстиції, який у понеділок зареєстрували депутати від Компартії, Оніщук зазначив: "Єдине в чому не звинувачують це те, що мій собака не пішов до сусідньої сучки. Це єдине, чого тут немає".

"Міністри є публічними фігурами, і я з задоволенням прийду в парламент і в деталях прозвітую про свою діяльність. В тому числі, що стосується фінансово-господарської діяльності, яка, перш ніж кидати такі звинувачення, має бути перевірена та скерована до правоохоронних органів", - сказав він.

"Наведіть мені хоча б один факт. Хоча б один факт, я буду від вас вимагати, де є підпис міністра. Ви їх не маєте і ви їх не будете мати", - заявив міністр.

У свою чергу присутній в студії депутат від Компартії Євген Царьков заявив: "У випадку з Оніщуком ми бачимо більш серйозну загрозу економічній безпеці України, ніж з котлетами і м'ясом Єханурова. Тому що в наявності всі факти корупційних і непрозорих схем, які є в міністерстві юстиції".

"Народним депутатам прийшли обґрунтовані відповіді як від МВС, так і від СБУ, які підтверджують, що такі дії завдають величезної шкоди економіці України", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування