Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Виявлені ГоловКРУ недоліки усунули ще в ході перевірки - Міноборони

Вівторок, 2 червня 2009, 12:35

Недоліки та зауваження, виявлені ГоловКРУ під час перевірок державних підприємств Міністерства оборони були усунені в ході перевірок.

Про це заявив тимчасовий виконувач обов'язків директора Департаменту економічної та господарської діяльності Міноборони Віталій Карпюк, повідомляє прес-служба відомства.

За його словами, перевірки проводилися за планом контрольно-ревізійної роботи. Крім планових перевірок були проведені позапланові перевірки.

Зокрема, перевірці підлягали відповідність фактичної діяльності підприємств передбачених статутами та іншими регуляторними актами, правильність складання та стан виконання фінансових планів.

Перевірялось використання матеріально-технічної бази підприємств, основних фондів та земель, рухи грошових коштів та матеріальних цінностей під час здійснення реорганізації підприємств.

Крім того, перевірялося дотримання чинного законодавства при відчуженні основних фондів та надання їх в оренду, правильність нарахування та виплати зарплати, дотримання вимог чинного законодавства у ході виконання договорів з держкомпанією "Укрспецекспорт" та держпідприємством "Укроборонсервіс", тощо.

"Недоліки та зауваження, які були виявлені Головним контрольно-ревізійним управлінням України або його регіональними структурними підрозділами, були усунені під час перевірок", – наголосив Карпюк.

За його словами, керівники підприємств з актами перевірок ознайомлені без зауважень за винятком державного підприємства "63-й котельно-зварювальний завод".

"Це державне підприємство оскаржило висновки акту контрольно-ревізійного управління Івано-Франківської області щодо не вірних розрахунків по списанню пального шляхом подачі відповідної позовної заяви до адміністративного суду Івано-Франківська. Судовий процес на цей час ще триває", – зауважив Карпюк.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування