Яценюк порівняв союз Тимошенко і Януковича з одностатевим шлюбом

Вівторок, 2 червня 2009, 12:55

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк вважає, що коаліція між Партією Регіонів і Блоком Юлії Тимошенко як будь-яке неприродне об'єднання може закінчитися виключно крахом.

Про це Яценюк сказав під час презентації Закарпатської обласної організації "Фронту змін", повідомляє Обком з посиланням на прес-службу ФЗ.

"Мій коментар з приводу цієї коаліції може бути тільки один: інколи в світі відбуваються неприродні речі, наприклад, одностатеві шлюби або коаліція між Партією регіонів і БЮТ. Результатом таких шлюбів ніколи не буває народження дітей", - підкреслив він.

Яценюк зазначив, що ця "конституційна змова" свідчить про те, що непримиренні вороги, намагаючись утримати владу, готові йти на будь-який союз.

Водночас він заявив, що в цьому союзі не бачить жодної трагедії, "і єдина причина, яка може пояснити такий вчинок Тимошенко і Януковича - це їхня особиста невпевненість у своїй можливості виграти вибори".

"Нікому не вдасться ввести в Україні "африканську демократію", нікому не вдасться переформатувати країну під двох політиків", - заявив депутат.

Яценюк зазначив, що будь-які угоди між цими двома політиками і спроби внести зміни до Конституції можуть призвести тільки до одного - розвалу країни.

"Більше 60% українців не сприймають цю ідею. І в них повинна бути альтернатива, і цією альтернативою повинні стати ми", - заявив він.

Яценюк також заявив, що цей парламент не був наділений повноваженнями вибору президента, тим більше, що "за рівнем недовіри Верховна Рада переплюнула навіть чинного президента".

За його словами, депутатам сьогодні не довіряє 98% українців.

Як відомо, два роки тому Юлія Тимошенко, коментуючи створення антикризової коаліції (Партія регіонів, Соцпартія, Компартія), розповіла анекдот:

"Білочка і зайчик покохали одне одного і створили родину. І почали жити, любити одне одного, а діти не народжуються. І вони пішли до мудрої сови і питають: "Що нам робити? Ми, білочка і зайчик, створили родину, а діти не народжуються. Це чому? Тому що ми такі різні, ми білочка і зайчик?". А сова подивилася і каже: "Ні! Тому що ви обидва хлопчики".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування