Для Турчинова відставка Ющенка – не проблема

Вівторок, 2 червня 2009, 15:37

Перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов не вважає проблемою, якщо президент Віктор Ющенко добровільно піде у відставку зі своєї посади.

Таку думку Турчинов висловив у вівторок журналістам у Чернігові.

"Якщо у президента буде бажання подати у відставку – немає проблем, це залежить від його особистого бажання", - сказав Турчинов, повідомляє УНІАН.

Водночас перший віце-прем’єр відмовився прогнозувати можливий розвиток подій у випадку відставки Ющенка. Крім того, Турчинов не став коментувати хід переговорів між Партією регіонів та БЮТ.

"Я не коментую ніякі переговори, я не уповноважений жодною політичною силою коментувати переговорний процес. Я переговорний процес не веду", - пояснив він.

Турчинов підкреслив, що зараз Україні та суспільству необхідна консолідація всіх політичних сил. Він нагадав, що саме до цього ще в минулому році закликала прем`єр-міністр Юлія Тимошенко.

"Сьогодні в умовах глобального завдання – подолання наслідків кризи – необхідна консолідація всіх потужних сил в Україні. І ця тема не нова. Я переконаний, що всі відповідальні політичні сили мають консолідуватися, об’єднати зусилля, і це буде запорукою як для політичної стабільності, так і для економічного зростання в нашій державі", - відзначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування