Зранку Герман була за президента з Ради, під вечір – вже від народу

Вівторок, 2 червня 2009, 16:37

Член фракції Партії регіонів Ганна Герман не впевнена, що лідера "Регіонів" Віктора Януковича вдасться переконати змінити своє переконання щодо необхідності всенародного обрання президента.

"Не лише висока довіра до Віктора Януковича в суспільстві і не лише його неодноразові заяви свідчать про те, що лідер Партії регіонів переконаний – президента треба обирати прямим всенародним голосуванням", - цитує слова Герман прес-служба партії.

На думку депутата, "тут мають значення і ті емоції, та несправедливість, яку Янукович пережив під час виборчої кампанії 2004 року".

"Поза сумнівом, Віктор Федорович має переконливі шанси "переписати" ту сторінку історії п'ятирічної давності і стати всенародно обраним президентом", - упевнена Герман.

"Треба буде докласти значних зусиль і вжити дуже поважних аргументів, щоб лідер змінив своє переконання про необхідність всенародного обрання президента. Я не впевнена сьогодні, що цього вдасться досягти", - додала вона.

Як відомо, у вівторок зранку Герман заявила, що вважає прийнятними вибори президента у парламенті.

За її словами, "не важливо, де обирається президент, важливо, щоб він обирався законно, і щоб люди при ньому жили добре".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування