Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка обіцяють відстрілюватись до останнього "патрона"

Середа, 3 червня 2009, 09:03

Секретаріат президента спростовує інформацію про намір президента Віктора Ющенка розпустити Верховну Раду і піти у відставку у разі створення коаліції Блоку Юлії Тимошенко і Партії регіонів.

Про це сказав заступник глави секретаріату Ігор Попов в ефірі телекомпанії "Перший національний", передають Українські новини.

"Президент не збирається у відставку, якщо хтось там переформатує коаліцію. Президент працюватиме на своєму місці і захищатиме Конституцію до останнього "патрона", - сказав він, коментуючи заяву депутата Ради Сергія Міщенка (БЮТ) про існування в секретаріаті двох проектів указів про призначення позачергових виборів Ради і президента.

Попов вважає, що Міщенко або сам придумав цю інформацію, або його хтось дезінформував.

Також Попов вважає, що створення коаліції БЮТ і ПР не відбулося у вівторок через те, що автори цієї коаліції злякалися несприйняття такого процесу громадськістю.

Раніше Міщенко спрогнозував призначення позачергових виборів парламенту і президента у разі створення коаліції його фракції і фракції Блоку Юлії Тимошенко.

Він повідомив, що, за інформацією, яку він має, у секретаріаті президента підготовлено два проекти указу про призначення позачергових парламентських і президентських виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування