Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко прогнозує, що Тимошенко і Янукович доведуть Україну до руїни

Середа, 3 червня 2009, 14:18

Президент Віктор Ющенко впевнений, що союз Партії регіонів та Блоку Юлії Тимошенко не зможе довго проіснувати і призведе до узурпації влади в Україні.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН, коментуючи наміри створення коаліції цих двох політичних сил.

Ющенко зауважив, що методи, якими коаліція створюється, свідчать, що йдеться не про добрі справи, не про те, як принести стабільність і спокій країні.

"Мова йде, як розділити країну до 2015-го, а потім 2020 року на двох, я б навіть сказав, на дві політичні сили, на двох гравців, на двох людей, які можуть через маніпуляції, через відповідні привілеї, яких вони набувають по суті, похоронити національну демократію, по суті похоронити європейський вибір, і все, що з цим пов’язано", - зазначив Ющенко.

За його словами, зараз відбуваються спроби серйозної ревізії влади.

"Бо, по суті, те, що сьогодні пропонується, це друга серія того, що було зроблено у 2004 році зі змінами до Конституції, коли практично країна почала рухатись до серйозної можливості узурпації влади декількома людьми, або навіть і одної людини. Хоча спочатку це сприймається як гра на двох", - сказав Ющенко і висловив переконання, що "ця гра на двох довго не втримається, це буде узурпація і друга руїна для України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...