Богословська пішла від Януковича, коли побачила косу Тимошенко

Середа, 3 червня 2009, 15:28

Депутат Інна Богословська заявляє, що вийшла з Партії регіонів у зв'язку зі своєю незгодою з можливим створенням коаліції "Регіонів" і БЮТ.

Про це йдеться у заяві Богословської, поширеній її прес-службою.

"Ми повинні піти від візантійщини, кулуарних домовленостей, тільки в цьому випадку в України є шанс не стати авторитарним державою. Саме тому мною було прийнято рішення вийти з Партії регіонів і балотуватися на президентських виборах", - сказала вона.

"Я зрозуміла, що Україна зі швидкістю експреса рухається в бік олігархічної деспотії і що потрібно робити рішучі кроки", - вважає Богословська.

Вона також висловила думку про те, що "змова між групами в БЮТ і ПР може привести до створення нової революційної ситуації в Україні".

Крім того, Богословська вважає хорошим сигналом те, що члени фракцій БЮТ і Партії регіонів вимагають від своїх лідерів розкрити суть переговорів.

"Повідомлення ЗМІ про те, що депутати фракції БЮТ викликають свого лідера на "килим" і вимагають повідомити про хід переговорів з Партією регіонів, свідчить, що парламентарі починають усвідомлювати, чим загрожує Україні бажання деяких бізнес груп розділити країну на двох", - зазначила вона.

На думку Богословської, депутатам "набридло бути пішаками у чужій грі, дізнаючись про можливі конституційні зміни з газет та інтернет-сайтів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування