Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін вкотре нагадав, що Україні пора платити

Четвер, 4 червня 2009, 21:12

Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін увечері в четвер провів у Санкт-Петербурзі нараду з питань оплати поточних поставок російського газу в Україну.

Про це повідомив журналістам прес-секретар голови уряду Дмитро Пєсков.

Він нагадав, що наближаються терміни оплати українською стороною постачань російської сировини, однак ситуація залишається неврегульованою, повідомляє Інтерфакс.

У нараді взяли участь віце-прем'єр Ігор Сєчін, віце-прем'єр, міністр фінансів Олексій Кудрін, міністр енергетики Сергій Шматко і глава "Газпрому" Олексій Міллер.

Крім того, Міллер в ході зустрічі з головою правління E.ON Ruhrgas AG Бернхардом Ройтерсбергом заявив, що "гарантія надійного енергозабезпечення європейців вимагає негайного вироблення плану по взаємодії всіх учасників ринку - постачальника, країни-транзитера, споживачів".

"У рамках такого плану до завдань, які потребують реалізації в короткостроковий період, відносяться пошук джерел фінансування для оплати Україною газу, який вона споживає, і газу, який необхідно закачати в її підземні сховища, а також для модернізації української ГТС", - повідомляє прес-служба Газпрому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування