Ющенко доручив Тимошенко дати армії грошей

Четвер, 4 червня 2009, 21:35

Президент Віктор Ющенко увів в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони про стан та невідкладні заходи з фінансування потреб Збройних Сил у 2009 році в обсягах, необхідних для забезпечення оборони держави.

Відповідний указ розміщено на сайті голови держави.

Контроль за виконанням цього указу покладено на секретаря РНБО.

Як відомо, згідно з рішенням РНБО, Кабмін, при підготовці законопроекту про внесення змін до держбюджету на 2009 рік, має передбачити збільшення видатків із загального фонду держбюджету для Міноборони на суму 8 871,5 млн. гривень.

Також уряд має зменшити доходи і видатки Міноборони за спеціальним фондом держбюджету від реалізації об'єктів нерухомого майна збройних сил разом із земельними ділянками, на яких вони розташовані, або майновими правами на них на суму 3 304,0 млн. гривень.

Крім того, має бути передбачено зарахування понадпланових надходжень від реалізації надлишкового озброєння, військової та спеціальної техніки, іншого рухомого майна Збройних Сил у сумі 298 млн. грн. до спецфонду держбюджету.

Кабмін також має збільшити видатки загального фонду держбюджету для головного управління розвідки Міноборони на суму 121,7 млн. гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News