Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" про БЮТ: "завжди кидали не ми, а нас"

Четвер, 4 червня 2009, 22:27

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович схиляється до всенародних виборів президента, а більшість депутатів Партії регіонів підтримують обрання президента в парламенті.

Про це заявив депутат-регіонал Володимир Ландік в ефірі 5 каналу.

"Нам делегував народ приймати закони. Ми що, не можемо це зробити (обрати президента в парламенті)?", - запитав він.

"Ми вибирали з вами трьох (президентів). І весь час у нас розчарування. Давайте тоді спробуємо обрати в парламенті, і розчарування народу перекласти на депутатські плечі", - сказав депутат.

Відповідаючи на питання, коли може бути оголошено про створення коаліції БЮТ і Партії регіонів, Ландік підкреслив: "Це залежить від стану душі кожного депутата".

"Якби це була справа двох чи трьох осіб, то давно б усе вирішилося. Що там розписати, як в преферанс пулю", - заявив депутат.

На питання, чи вірить Партія регіонів БЮТ, з огляду на взаємні звинувачення, які звучали останні кілька років, Ландік зазначив: "Як тільки сідали за стіл переговорів вічно кидали нас. Не ми, а нас".

Крім того, він вважає, що в разі внесення до Конституційного Суду проекту змін до Конституції в частині подовження повноважень нинішньої Верховної Радою на 2 роки, КС відмовить у такому рішенні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування