Богатирьова ще вірить в Ющенка

Четвер, 4 червня 2009, 23:10

Президент Віктор Ющенко "ще володіє достатнім ресурсом, в існуючих реаліях поглиблення кризи політичних еліт і втрати довіри до них, відновити широкий діалог з виборцями".

Про це заявила секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова в інтерв’ю агенції УНІАН, повідомляє прес-служба відомства.

Вона вважає, що "для цього потрібно діяти рішуче, переконливо для суспільства і мобілізувати не тільки волю, але й тих, хто незгоден з конституційним проектом БЮТ і Партії регіонів".

"А таких, як свідчить остання статистика, набагато більше аніж 80%. Основою нової політики президента може стати тільки прямий діалог з виборцями і опора саме на ресурси народу", - зазначила Богатирьова.

"Думаю, що команда президента, на чолі з новим керманичем його секретаріату (Вірою Ульянченко), це чудово має розуміти", - сказала вона.

Секретар РНБО вважає, що "ключем для цього має стати перш за все активна інформаційна політика, прозорість, відкритість і зрозумілість дій президента та його політичної команди".

"Можливо передбачити, що така політика має певний шанс об’єднати навколо фігури президента всіх "незгодних", - заявила Богатирьова.

"Звичайно, якщо їм не запропонують ефективні посади в новій коаліції. Чому? Тому, що всі, хто сьогодні хотів би мати прямий діалог з виборцями про владу, президента, демократію, виборчі свободи, завтра будуть надовго позбавлені цього права", - вважає вона.

"А місця у партійних списках стануть надто коштовними і дефіцитними. Тим більше, що поклони лідерам партій за можливість придбати собі таке місце у списку потрібно буде робити надто глибоко і часто", - заявила Богатирьова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування