Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатори ховаються від Віри Іванівни

П'ятниця, 5 червня 2009, 08:35

Керівники областей, яким загрожує звільнення, уникають зустрічей із президентом і главою його секретаріату.

Про це в п'ятницю пише газета "Дело".

Губернаторів, що вважаються ставлениками екс-керівника секретаріату президента Віктора Балоги, цього тижня почали викликати на співбесіду в Київ. За результатами цих консультацій чиновників можуть відправити у відставку.

Першим співбесіду пройшов губернатор Житомирської області Юрій Забела. Після зустрічі з главою секретаріату президента Вірою Ульянченко він привселюдно відрікся від членства в партії "Єдиний Центр", підконтрольної Балозі.

Крім житомирського губернатора, у столиці вже побували глава Тернопільської області Юрій Чижмарь і львівський губернатор Микола Кміть.

Однак ті губернатори, імовірність звільнення яких найвища, всіляко уникають поїздок у столицю. Наприклад, губернатор Хмельниччини Іван Гавчук пішов у відпустку, а глава Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші, як повідомили в його приймальні, пішов на лікарняний.

Гаваші називають найбільш ймовірним кандидатом на звільнення. Його близькість до екс-глави Секретаріату президента Віктора Балоги ніким не піддається сумніву. Відставку губернатору пророкують уже наступного тижня.

Серед кандидатів на місце Гаваші називають депутата від "Нашої України" Станіслава Аржевітіна і представника "Народної Самооборони" Геннадія Москаля.

Також як кандидатів на посаду губернатора розглядають Олександра Кеменяша й Андрія Сербайла. Однак вони відмітають цю можливість.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...