БЮТ і "Регіони": Відставка Єханурова – це не репетиція коаліції

П'ятниця, 5 червня 2009, 14:21

Верховна Рада може продовжити кадрові урядові ротації наступного пленарного тижня.

Про це заявив член фракції БЮТ Андрій Кожем'якін, відповідаючи на запитання журналістів.

Депутат заперечив, що голосування по відставці Юрія Єханурова було так званою "репетицією широкої коаліції", і акцентував увагу на тому, що ця відставка була підтримана всіма фракціями.

"Це нормальна робота Верховної Ради. Сьогоднішнє питання, яке внесли до зали, було узгоджене з усіма, зокрема, нас підтримав Блок Литвина, так само як Партія регіонів і комуністи", – заявив Кожем'якін.

"Усі інші кандидатури, які планувались на звільнення, ви бачили це і по Оніщуку, я думаю, що це буде на наступному тижні", - додав він.

Відповідаючи на запитання, чи буде у п'ятницю ввечері проведено засідання фракції БЮТ щодо створення коаліції з Партією регіонів, Кожем'якін зазначив, що відповідне рішення фракцією ще не прийнято.

У свою чергу член Партії регіонів Юрій Мірошниченко також заперечив твердження, що відставка Єханурова була "репетицією широкої коаліції", хоча і визнав рішення Верховної Ради політичним.

"Відставка – це певною мірою політичне рішення. Але говорити про те, що це була репетиція коаліції, напевно, було б неправильно", - сказав депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування