Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затулін спробував потрапити в Крим. Його не пустили

Субота, 6 червня 2009, 14:17

Директора Інституту країн СНД Костянтина Затуліна не пустили на територію України, де він мав взяти участь у фестивалі "Великое русское слово".

Про це він повідомив "Українській правді" в суботу.

"Мене не пускають. В даний час я знаходжуся на трапі літака, внизу знаходяться 11 осіб – всі співробітники прикордонної служби і СБУ і відмовляються повідомити мене про обставини мого недопуску на територію України. Вони також вимагають, щоб я повернувся у літак", - розповів Затулін.

"Я є членом організаційного комітету фестивалю, у мене офіційне відряджене, підписане віце-спікером", - додав він.

Він повідомив, що в серпні минулого року український МЗС направляв до Росії ноту про скасування заборони йому на в'їзд в Україну. Як підтвердження цього він розповів, що 31 січня цього року його пустили в Україну на святкування ювілею депутата Тихонова в Луганську.

"Більше того, цього тижня спеціально у вівторок заступник міністра закордонних справ Григорій Карасін спілкувався з послом України в Росії Костянтином Грищенком, і жодних підтверджень про те, що мені заборонено в'їзд, не було", - розповів Затулін.

Як відомо, минулого року СБУ підтвердило, що Затуліну заборонено в'їзд на територію України. Тоді в липні при спробі потрапити в Сімферополь, йому в паспорті поставили штам про заборону в'їзду строком на один рік.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування