У Тимошенко ще сподіваються повернути Януковича

Вівторок, 9 червня 2009, 12:52

Голова парламентської фракції БЮТ Іван Кириленко стверджує, що БЮТ не полишає надії на створення широкої коаліції і має намір продовжувати переговори з цього приводу.

"Переговори не припинялися з грудня місяця, і ми не полишаємо надію і не будемо їх зупиняти. Переговори обов’язково треба продовжувати", - зазначив Кириленко у вівторок на брифінгу у Києві.

"Хтось мріє про владу, але чи потрібно будувати владу на руїнах. Чи може треба підхопити країну, яку ще не доконали до кінця", - додав він.

На переконання Кириленка, насамперед від того, що об'єднання політичних сил не відбувалося, програла країна, а не якась окрема політична сила.

"Завданням було не тільки прийняття змін до Конституції, а головне завдання - боротися з кризою, яка продовжує накривати рядном континенти. Ви розумієте, що не об'єднавши зусилля і маючи 212 голосів в залі, не можливо приймати рішення, які б врятували країну", - сказав він.

Тому, за словами Кириленка, враховуючи те, що об'єднання не відбулося, з економічною кризою і надалі боротиметься "лише сама Тимошенко".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування