ПР ХОЧЕ СКОРІШЕ ПРЕЗИДЕНТСЬКІ ВИБОРИ

Вівторок, 9 червня 2009, 12:55

У парламентській фракції Партії регіонів заявляють, що для виходу з політичної й економічної кризи необхідно ініціювати проведення дострокових президентських виборів.

Про це заявив заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в інтерв'ю журналістам у вівторок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я думаю, що в цій ситуації, як мені здається, було б логічно, якби президент подав у відставку й ініціював нові вибори. Не проводячи вибори, ми не змінимо ситуацію в державі, а вона досить таки серйозна... якщо говорити про те, що необхідно для виходу з кризи, і як можна з нього скоріше вийти, то цілком логічно було б, щоб президент подав у відставку і ми, нарешті, провели нові вибори", - сказав він.

Разом з тим, відповідаючи на питання журналістів про те, коли можуть пройти дострокові вибори президента країни, Єфремов сказав: "Більшість юристів схиляється до того, що це січень наступного року (2010 рік), однак, я вважаю, що їх можна було б наблизити при консолідованій позиції і при узгодженні дати".

"Якщо 226 депутатів будуть голосувати по даному питанню, то, природно, ми за це проголосуємо", - відзначив він (конституційний склад парламенту - 450 депутатів).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News