Блок Ющенка може не потрапити в Раду

Вівторок, 9 червня 2009, 14:30

Якби вибори у Верховну Раду відбулися наприкінці травня цього року, український парламент сформували б шість партій і блоків.

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), повідомляє Ліга.net.

Згідно з підсумковими даними проведеного соцопитування, перше місце в парламентській гонці зайняла би Партія регіонів (37% голосів респондентів).

Друге місце одержав би Блок Юлії Тимошенко (23% голосів респондентів). На третьому місці опинився б Блок Арсенія Яценюка (15% голосів респондентів).

Четверте місце зайняла б Комуністична партія (6% голосів), а Блок Володимира Литвина був би п'ятим (5% голосів).

На грані статистичної похибки знаходиться Блок Віктора Ющенка "Наша Україна", за який віддали свої голоси 3% респондентів.

Дослідження проводилося з 21 по 31 травня 2009. Методом інтерв'ю опитано 2008 респондентів, що живуть у всіх областях України, у Криму й у Києві, віком від 18 років.

Статистична похибка (з імовірністю 0.95 і при дизайн-ефекті 1.5) не перевищує 3.3% для показників близьких до 50%, 2,8% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%, 1,4% - для показників близьких до 5%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...