Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знову визнав родину екс-зятя і заступився за свата

Вівторок, 9 червня 2009, 17:38

Президент Віктор Ющенко пов'язує справу проти його колишнього свата, який очолював Департамент контролю за виробництвом і збутом спирту в ДПА України Ігора Гончара, із тим, що вони є родичами.

Про це він сказав у вівторок на прес-конференції, відповідаючи на питання про те, чи цікавився він подробицями справи про пограбування його екс-зятя Михайла Гончара.

"Та кримінальна справа, яка була започаткована проти мого колишнього свата, коли підкинули пачку грошей і зразу втекли з України і до сьогодні не можуть знайти кінці цього жуліка, який під покровом певної служби України це зробив, людина яка не мала відношення до таких кримінальних поворотів не має і переконаний не буде мати, я кажу про свого родича", - сказав Ющенко.

"Я казав своєму свату, своєму сину, своїй донці, всім своїм: "Доки я буду президентом, ви всі будете потерпати від нечесних, несправедливих і нелюдських атак. Це вам плата ща те, що ви маєте відношення до президента Ющенка", - розповів президент.

"Коли не працює верховенство, воно може торкнутися кожного з вас і мене в тому числі. І те, що моя родина несе на собі цей хрест, я сприймаю виключно як річ, яка показує, скільки нам треба зробити, щоб не мали ні жуліків в міліції, ні в податковій, як важливо прийти до чесного суду", - додав він.

"Втручатися у хід кримінальної справи я не можу", - наголосив він.

Ющенко також розповів, що починаючи з того інциденту, який відбувся минулого року, він отримав "десь мабуть шість пропозицій, як за одну секунду можна врегулювати ситуацію".

"Але якщо хочеш, щоб все попало на передовиці завтрашньої газети – роби. Якщо хочеш, щоб було чесно - гони в заший", - зазначив Ющенко.

Як відомо, минулого року Ігора Гончара викрили в хабарі в $20 тис.

Справа ще до кінця не розслідувана, хоча генпрокурор Олександр Медведько запевнив, що вона має судову перспективу.

Раніше щодо Михайла Гончара Ющенко казав, що "не має відношення до цієї людини".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування