Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем’єр нагадала Ющенку, як рятувала його з полону Януковича

Вівторок, 9 червня 2009, 18:55

Прем'єр Юлія Тимошенко спростовує заяви президента Віктора Ющенка про те, що переговори велися лише між БЮТ і Партією регіонів.

"Переговори велися з усіма лідерами, з усіма командами з усіх фракцій без виключення. Я підкреслюю", - заявила Тимошенко у вівторок на брифінгу.

"Якщо б не руйнівна діяльність президента, то все ж таки змогли б об’єднатись навколо важливих змін до конституції, безумовно без виборів президента в парламенті, і змогли б об'єднатися навколо захисту України від кризи", - зазначила вона.

"Мені дуже шкода, що так відбулося", - наголосила Тимошенко.

Вона повідомила, що зустрічі були і з лідером блоку свого імені Володимиром Литвином, і з Віктором Януковичем, і з лідерами НУНС і з комуністами.

"Я вела переговори з усіма в рівному ступені. Тому я не спростовую таких зустрічей. Вони були. У них було дві мети: консолідація навколо змін до Конституції і навколо захисту України від кризи", - зазначила вона.

Тимошенко також нагадала Ющенко про те, як він Підписував універсал з партією регіонів.

"Я хочу президенту нагадати, що колись він робив такі речі, які називались універсалом, робив єдину коаліцією з Партією регіонів, подавав єдину кандидатуру Януковича на посаду прем’єра", - сказала вона.

"Ющенко, як потім з'ясувалися обставини, просто пішов в полон до Партії регіонів і потім в 2007 році ми всі разом його рятували з цього полону і повного провалля. І врятували. Але врятували не Ющенка тоді, а країну", - наголосила Тимошенко.

"Те, що президент сьогодні використовує такі гучні слова, щоб позбавити країну і уряд можливості протистояти кризи і отримати логічну владу. Я давно казала, що президент, на жаль, живе і працює проти країни", - наголосила прем’єр.

Вона також знову спростувала заяви про те, що оприлюднений в Інтернеті варіант змін до Конституції відповідає версії БЮТ. Вона також зазначила, що "президентка кампаній" "штовхає людей на кроки, які мусять бути такими", маючи на увазі Литвина.

"Те, що ми запропонували не кореспондується з тим, що дається (в інтернеті)", - зазначила вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування