Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко наполягають: вибори у парламенті – вимога Януковича

Вівторок, 9 червня 2009, 22:25

Депутат від БЮТ Володимир Яворівський заявив, що внесення змін до Конституції у частині обрання президента у парламенті було вимогою лідера регіоналів Віктор Януковича.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Абсолютна більшість БЮТ була абсолютно проти виборів президента у парламенті, але це була вимога самого Януковича. Він щось мав мати з цього. Через те він зголошувався йти в президенти, щоб його обирали у парламенті", - зазначив депутат.

Коментуючи опублікований у ЗМІ варіант змін до Конституції, Яворівський заявив: "Якщо такий варіант був, то на нього дав згоду Янукович".

"Янукович схилявся до цієї версії, але Віктор Андрійович його переконав, що треба йти на всенародні вибори", - сказав він.

Коментуючи заяву президента Віктора Ющенка про те, що він переконував Януковича піти на всенародні вибори президента, депутат зазначив: "Я почув президента і подумав, що я б на місці Януковича десь сховався, коли виявляється, що це президент йому сказав, щоб він не йшов у коаліцію".

"Янукович ще раз довів, що він є абсолютно несамостійною політичною постаттю, який може говорити одно, а робити зовсім інше", - вважає Яворівський.

Також коментуючи заклики Партії регіонів внести зміни до Конституції до президентських виборів, зокрема, в частині судової реформи та реформи місцевого самоврядування, він сказав: "Я переконаний, що це зараз нереально".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування