Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вірить, що у середу їй увіллють нову кров

Середа, 1 липня 2009, 11:51

Прем’єр Юлія Тимошенко обіцяє, що склад уряду буде остаточно сформовано у середу.

Про це вона сказала на брифінгу за підсумками погоджувальної ради, яка відбулася ку парламенті у середу.

"У нас було знайдено порозуміння і баланс між усіма силами в парламенті. Саме тому ми пішли на поступки, щоб, окрім коаліції, опозиція поставила на голосування питання, на яких вона наполягає", - сказала Тимошенко.

"Сьогодні на погоджувальній раді ми обговорювали питання, щоб усі кадрові питання від коаліції і від опозиції були поставлені на голосування", - додала вона.

Тимошенко також зазначила, що усі урядові кадрові пропозиції голосуватимуться усім складом коаліції і висловила упевненість у тому, що необхідна кількість голосів для позитивного результату у парламенті є.

За її словами, опозиція має намір внести до порядку денного законопроекти, на яких вона наполягала раніше, зокрема, щодо підвищення прожиткового мінімуму, однак прем’єр висловила сумнів у тому, що голосування з цих питань буде позитивним.

Зокрема, вона пояснила це тим, що "коаліція не підтримує сутність даних законопроектів".

"Це не означає, що за ці законопроекти ми будемо давати голоси, це означає, що у кожного є право поставити свої питання до порядку денного", - сказала Тимошенко.

Крім того, за її словами, лідери фракцій домовилися, що коаліція вносить до порядку денного законопроект щодо забезпечення фінансування об’єктів Євро-2012, а також нову редакцію закону про вибори президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...