Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обіцяє розрахуватися з "Газпромом" день у день

Середа, 1 липня 2009, 12:04

Прем’єр Юлія Тимошенко запевняє, що уряд продовжує тримати у стабільному стані економіку країни.

Про це вона сказала журналістам у Верховній Раді у четвер.

"У нас сьогодні відбудеться підбиття підсумків щодо виконання бюджету та Пенсійного фонду за червень, і я маю на сьогодні оптимістичні цифри, які свідчать про те, що уряд і далі продовжує тримати всі баланси, фінансову дисципліну і продовжує тримати державу у стабільному стані", - сказала Тимошенко.

Вона також повідомила, що на засіданні уряду у середу будуть розглянуті чергові антикризові заходи, зокрема, щодо аграрного сектора, а також космічної та авіаційної галузі.

Коментуючи питання оплати Україною за російський газ, Тимошенко вкотре запевнила, що розрахунки будуть і надалі здійснюватися "успішно, чітко і день у день".

"Я хочу, щоб ви не дуже звертали увагу на істерики політиків перед президентською кампанією, тому що вони вважають, що істерики їм додають рейтингів. Але користуючись своїм досвідом в політиці, я хочу сказати, що політичні істерики ще жодному кандидату в президенти не додали жодного відсотка. Тому наша команда продовжує працювати", - сказала вона.

Як відомо, у вівторок Держкомстат оприлюднив інформацію, згідно з якою падіння внутрішнього валового продукту у першому кварталі 2009 року склало -20,3% у порівняні з першим кварталом 2008 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування