Регіони готові засідати у п’ятницю, але мають вимогу

Середа, 1 липня 2009, 14:41

Партія регіонів підтримає ідею фракцій коаліції щодо проведення позачергового засідання Верховної Ради у п’ятницю.

Про це заявив заступник лідера фракції ПР Олександр Єфремов.

За його словами, у разі проведення позачергового засідання його фракція вимагатиме, щоб разом із розглядами урядових кадрових пропозицій пакетним голосуванням було проведено питання щодо підвищення соціальних стандартів, якого раніше вимагала ПР.

"Ми також готові організувати позачергове засідання, але дали їм зрозуміти, що якщо вони поставлять у порядок денний кадрові питання, ми поставимо в пакет знову розгляд соціальних питань", - сказав Єфремов.

"Для нас більш важливим є спочатку розгляд соціальних питань, а портфелі – це проблема коаліції, яка ніяк не може їх поділити", - наголосив "регіонал".

Коментуючи заяву першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова про те, що Партія регіонів вимагає від коаліції підтримки своїх рішень, не маючи можливості самотужки їх провести, Єфремов відповів:

"Враховуючи те, що сьогодні в опозиції знаходиться тільки Партія регіонів, а в нас сьогодні лише є 175 голосів, в кращому випадку, а всі інші фракції консолідовано голосують разом з урядом, то, звичайно, по тих питаннях, по яких в нас недостатньо голосів, ми ставимо попередню вимогу, щоб дали голоси, - якщо ці питання стосуються державного престижу".    


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування