Янукович впевнений, що Тимошенко "підкупила" Литвина і частину НУНС

Середа, 1 липня 2009, 15:21

Партія регіонів звинувачує блок Литвина і частину депутатів в НУНС в тому, що вони не дотримались слова і "розміняли" підвищення мінімальних пенсій на посади.

Про це заявив лідер партії Віктор Янукович в середу, передає прес-служба.

"Партія регіонів домоглася, щоб питання про підвищення зарплат і пенсій для найбідніших українців було поставлене на голосування у парламенті. Ми віддали за це свої голоси. Нас підтримали ті депутати з інших фракцій, які мають сумління і вболівають за простих людей", - заявив Янукович.

Водночас він нагадав, що БЮТ виступив проти підвищення зарплат і пенсій для найбідніших українців.

"Щодня в телевізійних рекламах Тимошенко клянеться в любові до народу. А коли прийшов час, щоб на ділі довести це, вона, як завжди, зробила навпаки. Так само повів себе і Блок Литвина, а також більша частина «Нашої України». Вони обіцяли підтримати нас у цьому такому важливому для людей голосуванні, але не проголосували", - зазначив Янукович.

"Нам стало відомо, що це - результат торгів, на які депутати пішли з урядом. Їм пообіцяли кілька тепленьких хлібних місць, і вони тут же забули, що обіцяли народу відстоювати інтереси простих людей, а не власні шкурні", - наголосив він.

Водночас він зазначив, що Партія регіонів і надалі "буде вимагати від уряду підвищення зарплат і пенсій для найбідніших громадян".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування