Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" пішли атакою на Тимошенко, Ющенка і Литвина

Середа, 1 липня 2009, 16:30

Партія регіонів звернулася до президента, прем’єра та голови Верховної Ради із вимогою зробити все, щоб підвищити зарплати і пенсії для найбідніших громадян.

Про це йдеться в зверненні партії, поширеному в середу.

"Депутати Верховної Ради з фракції, яка є Вашим, пане президент, політичним запліччям, розміняла інтереси найбідніших українців на обіцяні їм посади. Такий крок веде на дорогу ганьби і зради. Закликаємо Вас, Вікторе Андрійовичу, дати цим депутатам правильні дороговкази, без яких ні Вам, ні їм не світить українська перспектива", - наголосив він.

"Це на Вас, Юліє Володимирівно, лежить вина за те, що вже з 1 липня люди не отримають доплат, і не зможуть компенсувати ті величезні втрати, яких зазнала кожна мало імуща родина в Україні не лише через світову кризу, а через кризу непрофесіоналізму очолюваного Вами уряду", - йдеться в зверненні до Тимошенко.

"Ми звертаємося до Голови Верховної Ради, який "потрібен Україні". Згадайте, Володимире Михайловичу, що бідним людям потрібні не лише Ваші красиві слова, а й реальний соціальний захист. А депутати Вашого блоку не голосували за підвищення зарплат і пенсій найбільш знедоленим. Хіба такий Литвин потрібен Україні?" – зазначається в зверненні до Литвина

Також партія регіонів закликає всі політичні сили підняти зарплати і пенсії "хоча б з 1 серпня".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування