Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче, щоб Рада терміново зробила Лозинського доторканим

Четвер, 2 липня 2009, 12:27

Верховна Рада має терміново розглянути питання про позбавлення недоторканності народного депутата від Блоку Юлії Тимошенко Віктора Лозинського, якого підозрюють у вбивстві громадянина Валерія Олійника.

Про це йдеться у листі президента Віктора Ющенка на адресу голови Верховної Ради Володимира Литвина, повідомляє прес-служба президента.

Як зазначила на брифінгу прес-секретар глави держави Ірина Ванникова, Ющенко продовжує тримати під пильним контролем хід розслідування даного резонансного вбивства, у причетності до якого також підозрюються колишні керівник райвідділу МВС та районний прокурор Голованівського району Кіровоградської області.

"Президент вимагає від слідства насамперед якісної роботи і, безумовно, недопущення жодного втручання у їхню діяльність з метою загальмувати всебічне розслідування", - зазначила Ванникова.

"Віктор Ющенко наголошує, що докладе усіх зусиль, аби ця резонансна справа була розслідувана максимально повно та оперативно, а винних у вбивстві було покарано, незважаючи на їхні зв'язки чи приналежність до будь-якої політичної сили. Глава держави підкреслює: закон в нашій країні – один для всіх", - сказала вона.

Президент також очікує від генерального прокурора Олександра Медведька звіту про виконання свого доручення щодо перевірки законності процедури набуття статусу мисливських угідь у Голованівському районі Кіровоградщини, зазначила Ванникова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування