Янукович готовий одночасно перетрусити парламент і Банкову

Четвер, 2 липня 2009, 13:17

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає недоцільним проведення дострокових парламентських виборів до президентських і підтримує ідею одночасного проведення дострокових парламентських і президентських виборів.

"Чим швидше будуть проведені вибори (дострокові парламентські вибори), тим швидше в країні буде стабільність", - заявив він у четвер у Луганську журналістам.

"Але якщо проводити окремо парламентські і президентські - це подвійні витрати, це недозволенна розкіш для економіки нашої держави", - сказав він.

У зв'язку з цим Янукович підкреслив, що Партія регіонів виступає за одночасне проведення дострокових парламентських і президентських виборів.

У той же час, за його словами, їхнє проведення залежить від рішення президента Віктора Ющенка і прем'єра Юлії Тимошенко.

"Це питання можуть вирішити дві особи в країні - президент, який має погодитися на проведення одночасних дострокових парламентських і президентських виборів, і прем'єр-міністр Тимошенко, яка має погодитися на проведення цих виборів і як прем'єр, і як керівник партії, що має фракцію в парламенті в 156 осіб, і проголосувати за це рішення", - сказав він.

За словами Януковича, Партія регіонів готова до проведення таких виборів.

Він відзначив, що з боку керівників держави прийняття такого рішення було б чесним по відношенню до країни і до людей.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування