Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович: "Наша Україна" має відкликати своїх міністрів

Четвер, 2 липня 2009, 16:40

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що "Наша Україна" повинна відкликати своїх міністрів зі складу Кабінету міністрів.

Про це він заявив у четвер під час робочої поїздки до Луганська, коментуючи вимогу президента Віктора Ющенка та очолюваної ним партії "Наша Україна" до депутатів-однопартійців вийти з коаліції.

На думку Януковича, таке рішення Ющенка і "Нашої України" є одним з приводів уникнути відповідальності за наявну ситуацію в державі та відсторонитися від уряду і прем’єра.

"Якщо таке рішення приймається, то в такому разі необхідно відкликати своїх міністрів", - сказав Янукович, повідомляє УНІАН.

Він додав, що "бути в опозиції і одночасно хотіти, щоб там (в уряді) були міністри "Нашої України", є взагалі незрозумілими рішеннями і діями".

На думку Януковича, зараз Ющенко зрозумів свої колишні помилки, коли двічі вносив кандидатуру Тимошенко на пост прем’єр-міністра.

"Але вже пізно. Йому було необхідно думати про це раніше", - зазначив Янукович, додавши, що "зараз ухвалювати такі рішення смішно".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування