Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко не буде розмовляти з БЮТ, якщо вони звільнять Вакарчука

Четвер, 2 липня 2009, 22:36

Депутат від НУ-НС В’ячеслав Кириленко називає політичною розправою намагання відправити у відставку міністра освіти і науки Івана Вакарчука.

Про це він сказав на прес-конференції у Рівному, повідомляє прес-служба руху "За Україну".

"П’ята колона почала боротьбу з метою розправи з міністром освіти Іваном Вакарчуком, оскільки саме цей міністр почав реальну реформу в складі чинного уряду і стоїть на патріотичних позиціях", - сказав він.

Він зауважив, що уже "тиждень відбуваються консультації між різними політичними силами на тему відставки патріотичного міністра освіти".

"Я особисто, як лідер депутатської групи "За Україну", попереджаю колег із БЮТ: якщо завтра чи надалі хоча б один голос депутатів БЮТ буде відданий за відставку Івана Вакарчука, ми не зможемо надалі продовжувати будь-який діалог із такою політичною силою", - наголосив Кириленко.

"Будь-який діалог і будь-яка співпраця із коаліцією та урядом буде припинена, якщо вони точно так, як і випадку із міністром закордонних справ Огризком, нібито випадково, вчинять розправу", - зазначив він.

Кириленко також підкреслив, що протягом останнього року відбувається торпедування діяльності міністра не лише з боку "корупційного середовища, яке звикло заробляти на вступній кампанії мільйони доларів, а й з боку п’ятої колони в парламенті".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...