Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" пошукає управу на столичний осередок, який вчинив "демарш"

П'ятниця, 3 липня 2009, 14:16

Заява частини керівництва Київської міської організації партії "Наша Україна" про вихід з партії є "політичним демаршем", вважають у партії "Народний союз "Наша Україна".

Партія заявляє, що Київська міська організація "Нашої України" продовжує свою роботу, а з 6 липня по 7 вересня проводитиметься перереєстрація столичного осередку.

Про це йдеться у заяві прес-служби "Нашої України" щодо ситуації у Київській міській організації партії, розповсюдженій у п’ятницю.

"Київська міська організація партії продовжує свою роботу і постійно перебуває в контакті з виборцями. Станом на сьогодні, членами 10 районних осередків партії у столиці України є близько 9 тисяч активістів. При цьому чисельність партійців невпинно зростає – за останні півроку кількість охочих вступити в партію втричі перевищила кількість людей, які здали партійний квиток", - сказано в ній.

"Заява частини верхівки організації про вихід з партії є політичним демаршем. Цей крок не обговорювався тисячами членів Київської міської організації "Нашої України", - наголошується в заяві прес-служби НСНУ.

За її словами, "процес оновлення політичної сили є природнім і матиме наслідком зміцнення організації – з цією метою Політична рада "Нашої України" прийняла рішення про проведення перереєстрації членів партії в Київській міській організації "Нашої України".

"Відповідно до рішення Президії Політради партії, перереєстрація проводитиметься спеціально створеною комісією з 6 липня по 7 вересня 2009 року. Перше засідання комісії з перереєстрації членів Київської міської організації партії відбудеться 6 липня о 12 годині в приміщенні виконавчого комітету Київської міської організації "Нашої України", - повідомляють у НСНУ.

До участі у роботі комісії запрошуються члени Ради та керівник виконавчого комітету Київської міської організації партії, голови, керівники та консультанти виконавчих комітетів районних у місті Києві організацій партії, сказано у заяві.

"Вже на цьому тижні розпочинається проведення засідань рад районних організацій, які призначать строки проведення конференцій, в рамках яких обговорюватиметься ситуація у Київській міській організації партії", - повідомляє прес-служба "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування