Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кіровоградському вбивстві четвертою була жінка?

П'ятниця, 3 липня 2009, 19:05

Начальник Голованівського РВ УМВС Михайло Ковальський, затриманий у справі про загибель Валерія Олійника, дав слідству свідчення про те, що група причетних до події осіб складалася з чотирьох людей, а стріляв по потерпілому безпосередньо депутат від БЮТ Віктор Лозинський.

Про це "Дзеркалу тижня" повідомили достовірні джерела у слідчій групі Генеральної прокуратури.

За інформацією джерел, Ковальський почав давати свідчення в четвер, 2 липня.

Зокрема, Ковальський заявив про те, що під час інциденту, крім нього самого, Лозинського та прокурора Голованівського району Євгенія Горбенка, був присутнім ще один учасник, а якщо бути точним — учасниця.

Крім того, Ковальський повідомив, що постріли по Олійнику, які стали причиною його смерті, здійснив Лозинський.

Джерела повідомляють, що зараз слідство перевіряє достовірність цих свідчень.

Раніше в четвер в інтерв’ю виданню генеральний прокурор Олександр Медведько повідомив, що слідство розглядає версію про те, що група осіб, причетна до загибелі Олійника, складалася більш ніж з трьох чоловік.

"Три особи, про яких ми говоримо, — міліціонер, прокурор і народний депутат — були. Але ми не виключаємо, що були ще й інші особи. Тому ми працюємо в цьому напрямку", - сказав він.

"Створена слідчо-оперативна група, до якої входять працівники прокуратури, Служби безпеки. Ми відпрацьовуємо у тому числі й версію, згідно з якою були не тільки ці три особи, але й інші", — заявив генпрокурор.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування